Nyhetsrum

Nyhetsrum

Sätertorps Grus får utökat täkttillstånd i Malmby

19 februari, 2024

Sätertorps Grus har vunnit laga kraft för ett nytt täkttillstånd i Malmby. Det innebär att företaget kan säkra en trygg och ansvarsfull tillgång till de samhällsviktiga materialen de nästkommande 30 åren.

Läs mer

Ny VD för Brogårdsand och Sätertorps Grus

5 februari, 2024

Erik Hallman har sedan ett halvår tillbaka tillträtt tjänsten som VD för Brogårdsand och Sätertorps Grus. Han kommer närmast från Sibelco där han har varit produktionsdirektör. Han tar över VD-rollen från Mikael Wetterheim, som valt att sluta efter nästan 40 års trogen tjänst.

Läs mer

God trygg jul och gott nytt år!

19 december, 2023

Det gångna året har präglats av kärlek och engagemang, bland annat genom våra initiativ för mångfald och jämlikhet. Vi tror på en värld där alla behandlas rättvist, värdigt och med respekt. Därför ger vi årets julgåva till Bris, som stöttar barn och stärker deras rättigheter i samhället.

Läs mer

Kärlek till materialet och fokus på hållbarhet i Finjas nya visuella uttryck

14 februari, 2023

Finja tillverkar produkter som ger ett tryggt och stabilt hem som håller länge, med hållbarhet och framtid i fokus. Detta vill företaget nu återspegla i ett nytt visuellt uttryck som förenar Finjas bolag.

Läs mer

God hållbar jul och gott nytt år!

22 december, 2022

När vi ser tillbaka på det gångna året kan vi med glädje se att det har gått i hållbarhetens tecken. Årets julgåva från Finja bidrar till att Hand in Hands kvinnliga entreprenörer ges möjlighet att starta och driva hållbara och lönsamma jordbruk under temat ”Let it grow”.

Läs mer

Finja utsett till Årets Starkaste Varumärke på Betonggalan 2022

18 november, 2022

Finja kammade hem det prestigefyllda priset i kategorin Årets Starkaste Varumärke på gårdagens Betonggala i Stockholm. Företaget tog stolt emot priset och delar äran med medarbetare, kunder, leverantörer, samarbetspartners och alla som väljer att använda Finjas produkter.

Läs mer

Vi erbjuder hemleverans i storsäck

Nu kan du enkelt beställa grus, jord eller sand för hemleverans i storsäck. 

Beställ online här