Sponsring

SPONSRING

Vi sponsrar med hjärtat. Sponsring är ett sätt för oss att engagera oss i frågor som vi tycker är viktiga, lokala som globala. Sätertorps Grus tror på ett ansvarsfullt företagande och vill stötta organisationer och verksamheter som arbetar för en bättre värld. 

I vårt närområde har vi en tradition av att sponsra klubbar, föreningar och organisationer inom bland annat idrott, kultur och samhälle. Vi satsar på aktiviteter som vi tror på och gärna på aktiviteter där våra medarbetare är engagerade. Sponsring är en del av vår totala kommunikation och återspeglar våra värderingar och vårt varumärke.

Foto: Krister Eriksson

Fogdö GK & Fogde Folk Golf grundades 1993 och allt sedan dess strömmar det entusiastiska golfare dit från när och fjärran. Det finns inget krav på medlemskap eller grönt kort och klubben erbjuder 9 hål såväl som 18 hål.  Banan ligger i hjärtat av natursköna Södermanland bland månghundraåriga ekar, åkerholmar och en liten å som slingrar sig genom banan. 

Som en del i Finja har vi ett samarbete med Hand in Hand. Organisationen jobbar för att utrota fattigdom genom att utbilda kvinnor så att de kan starta företag, skapa nya jobb eller vidareutveckla redan befintliga verksamheter. Genom att vara givare till Hand in Hand önskar vi på Sätertorps Grus att bidra till en hållbar miljö och en hållbar samhällsutveckling. Läs mer om projektet här.

Vi erbjuder hemleverans i storsäck

Nu kan du enkelt beställa grus, jord eller sand för hemleverans i storsäck. 

Beställ online här